Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

De ritselaars

Een zwerver, maar tegelijk ook een handige ritselaar, die het lukte om met gladde praatjes van alles bij iedereen voor elkaar te krijgen. (uit: www.peterrdevries.nl)

Synoniemen: smiecht, slinks

Uit: V E R S L A G van de extra vergadering van de commissie Bestuurszaken, gehouden op donderdag 16 februari 2006

Februari 2020: de gemeente heeft de betrokken verslagen van haar website plotseling verwijderd. U kunt deze verslagen hier op deze website lezen

“De hoofdverdachte Leusink heeft de boel opgelicht. Die heeft een crimineel plan uitgevoerd, dat hij al bedacht had voordat de gemeente überhaupt in beeld kwam – dus al voor 2002. De uitspraak van de rechter is daarin duidelijk. De heer Leusink heeft de curator en de fiscus opgelicht. Het Openbaar Ministerie heeft willen bewijzen, omdat het daar aanwijzingen voor had, dat er in deze zaak vanaf het begin een samenspanning was van vijf mensen, namelijk de heer Leusink, de hoofdverdachte, zijn advocaat, zijn accountant, de wethouder en een ambtenaar.

Dat was waar de zaak om ging: een samenspanning om samen een crimineel plan tot uitvoering te brengen, wat tot voordeel voor een aantal mensen zou leiden. De rechter heeft geoordeeld dat de heer Leusink inderdaad goed fout zat. Zijn advocaat is ook veroordeeld.”

Emails van Wethouder Hans Kok

Het virus van Kok

Op 18.12.2012 stuurt Hans Kok mij een email welke een virus blijkt te bezitten en mijn PC en website, waar ik op dat moment aan werkte, vernietigde. Zie aangehechte data. Wij deden aangifte bij de politie voor dit vergrijp. Interessant in deze activiteiten van Kok is mede de relatie tussen Kok en de PvdA…

Het was in dezelfde periode toen ik voor de behandeling van mijn kanker in Nederland verbleef, ontving ik plotseling enkele emails van de wethouder. Een daarvan bezat een virus en verwoeste mijn pc en websites. Onze huur voor het huis waarin wij woonden was zo ongeveer gelijk aan ons inkomen dus wij hadden geen geld toen en ik wilde, ziek als ik was, voor inkomen zorgen. Ik leende 1700 euro bij het zelfstandigenloket van de gemeente Lelystad voor het opstarten van een BV. Ik maakte een website en begon mijn oude contacten te benaderen kreeg aanvragen en zelfs een opdracht. Toen kwam de virus-e-mail van de wethouder en verwoeste mijn zojuist gemaakte zakelijke website. Ik was en ben nu te kapot om nog weer opnieuw te beginnen. Mijn vrouw betaald nu de gemeente Lelystad met 50 euro per maand de door hen ter beschikking gestelde lening terug.

Het virus van Kok

Verslagen Gemeente Hengelo Commissie BZ

Onderstaand de links naar de verslagen van de gemeente Hengelo inzake de rol van Hans Kok en de vervuilde gronden rondom Prowi . Kok bevestigde o.a. dat hij Leusink geloofde op zijn blauwe ogen, dezelfde ogen die Korver belazerde. Wethouder Kok deed wat hem door Leusink gevraagd werd. Zoals o.a. uit onderstaande verslagen blijkt bezitten deze dossiers zeer compromitterende informaties aangaande frauduleuze handelingen van de Gemeente en de Provincie inzake de vervuilde grond. Gezien deze en andere ons nu bekend geworden feiten zullen wij  de Gemeente Hengelo en Kok aansprakelijk stellen voor het plegen van een of meerdere onrechtmatige daden en verwijtbaar handelen jegens ons.

Art. 9:1 Awb bepaalt dat een gedraging van een persoon, werkzaam onder de verantwoordelijkheid van een bestuursorgaan, wordt aangemerkt als een gedraging van dat bestuursorgaan.

Zelfreflectie:
‘De verdachte heeft niet de indruk gewekt dat hij het verkeerde van zijn handelen inziet. Integendeel, hij heeft steeds volgehouden dat hem geen verwijt in strafrechtelijke zin kan worden gemaakt.’
Dit is een van de bevindingen uit het NIS-onderzoek uit 2012, dat Nederlandse politici problemen hebben met zelfreflectie en het bespreekbaar maken van incidenten (Slingerland, 2012).

De verslagen van de Gemeente Hengelo

https://www.hengelo.nl/Pdf_Internet/BestuurOrganisatie/Extranet/Verslag%20bijz.verg%20commissie%20BZ%2016-02-2006.pdf

https://www.hengelo.nl/Pdf_Internet/BestuurOrganisatie/Extranet/Verslag%20commissie%20BZ%2020-02-2006%20deel%20II.pdf

Ingeval de Gemeente Hengelo de bovenstaande links weer mocht verwijderen plaatsen wij voor de zekerheid onderstaand de harde kopieën van de bovengenoemde verslagen (februari 2020: de gemeente heeft de betrokken verslagen plotseling verwijderd van haar website. U kunt de betrokken verslagen echter hieronder lezen):

Gemeente Hengelo Verslag Commissie BZ 16-02-2006 deel I

Gemeente Hengelo Verslag commissie BZ 16-02-2006 deel I

Gemeente Hengelo Verslag Commissie BZ 20-02-2006 deel II

Gemeente Hengelo Verslag commissie BZ 20-02-2006 deel II

Gemeentelijke betrokkenheid bij de afwikkeling van het faillissement van de Prowi BV’s (106340).

Gemeentelijke betrokkenheid bij de afwikkeling van het faillisse-ment van de Prowi BV’s (106340)
Mission News Theme door Compete Themes.

Copyright @ De Charlatan 2017 – Published Defiance Press & Publishing – New York

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien