Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Woningzoekende

Telefax

donderdag 26 februari 2009,
Gemeente Hof van Twente
De Höfte 7
Postbus 54
7471 DK Goor
Telefax: 0547 – 85 85 85
Ter attentie van de heer Hans Kok

Geachte heer Kok,

Ik wilde u gaarne bij deze mededelen dat de domein namen prowi-ingbank.com, prowi-ing.com en prowi-interieur.nl aan ondergetekende behoren. Deze domein namen en hun respectievelijke web sites zullen effectief blijven tot het moment dat de “Prowi affaire” in de een of andere vorm voor ons, mijn vrouw en ik, naar tevredenheid is afgesloten. Daarbij behoort een excuus uwerzijds aan mij en mijn familie voor datgene wat u en Mw. Agus (in uw opdracht) ons hebben aangedaan in het bijzonder betreffende:

  1. Uw publiekelijke verklaring dat “de nieuwe eigenaar (Korver) kans heeft gezien een goedlopend bedrijf (Prowi) binnen zes maanden om zeep te helpen”. Ik wens hiertoe uw uitdrukkelijke excuses te ontvangen. Tijdens mijn bewind bij Prowi maakte het bedrijf de meest substantiële winsten sinds haar bestaan, dit ondanks het door Leusink c.s veroorzaakte bijna faillissement en de financiële plundering van het bedrijf door de verkopers voor de verkoop van Prowi aan mij ten behoeve van hen persoonlijk gewin. Ook hield ik de door Leusink c.s voor de verkoop van Prowi aan Korver heimelijk ontslagen medewerkers aan in hun positie bij Prowi. Als u zich werkelijk in de waarheid van de materie verdiept had ten tijde van het faillissement dan moet voornoemd aspect u als socialist toch aangesproken hebben? Niet? Leusink c.s. wilde de inmiddels weer succesvolle firma terug hebben en heeft via het veroorzaken van het faillissement miljoenen in het eerste jaar van opereren van zijn, voor dat doel opgerichte, firma verdiend.
  2. Uw weigering met mij te praten ten tijde van het faillissement en uw schriftelijke instructies aan Agus om alleen met Leusink samen te werken.
  3. Aangaande het vals informeren van mijn persoon aangaande de werkelijke eisen van de Gemeente met betrekking tot het schoonmaken (of niet) van de vervuilde gronden bij Prowi.
  4. Het, door onder 2 en 3 bovenstaand, onmogelijk maken voor mij om een eerlijke doorstart te mogen maken met Prowi, Agus mij te laten vertellen dat indien ik het bedrijf zou kopen ik ook “schoon” moest maken.
  5. Het ignoreren van schriftwisselingen van Agus aan u gericht dat zij mij had gesproken en wat zij mij had verteld aangaande mijn verplichting de gronden te moeten schoonmaken indien ik de firma zou kopen. U had toen kunnen reageren en mij alsnog kunnen horen. U had echter uw deal reeds gemaakt met Leusink c.s.

Ik bemerk dat u zich nog steeds sterk interesseert voor de “zaak Prowi” gezien uw intensief bezoek aan voornoemde sites via uw Gemeentelijke computer en u zich waarschijnlijk aan het het heroriënteren bent inzake Prowi; uw getuigenis. U kunt zich derhalve zeer goed het bovenstaande weer herinneren en moet het eenvoudig voor u zijn mij, mijn familie, uw excuses aan te bieden. Ik hoop tevens onder andere door datgene wat u weer opnieuw aangaande Prowi heeft gelezen u in staat bent naar eer en geweten te getuigen. Uw publicaties zijn doorspekt met persoonlijk leed alsof u het enig slachtoffer van uw acties bent. In principe bent u zelf verantwoordelijk voor uw acties geweest, anderen wel het slachtoffer…

Hoe stond, staat, het met de werknemers van Prowi en hun gezinnen toen deze door het toedoen van Leusink c.s. op straat kwamen te staan? Voor Leusink waren deze niet van belang, hij had hen al ontslagen voor de verkoop aan van Prowi aan mij, en hij wilde nogmaals casseren, never mind werknemers.

En u helpt zo een club? Het grootste probleem in dit geheel is dat u bent gaan denken dat u vrijgesproken bent. Volgens de meesten onder ons bent u dat niet. U bent beschamend ter zijde geschoven met als straf de positie van een van de mooiste gemeenten van Nederland. Ja, zo kan dat gaan, klaarblijkelijk. Met als uitleg van de rechter dat een straf uwerzijds niet meer noodzakelijk was daar de gemeente (Hengelo) inmiddels voldoende maatregelen had genomen of zou nemen om het soort “initiatieven” zoals door u ten tijde van het Prowi faillissement ondernomen, te voorkomen. Een soort redenering als met die recente moordzaak waar de goegemeente zich garant stelde voor de, normaliter zeer sympathieke, moordenaar en garandeerde dat dit nooit weer zou gebeuren daar de moordenaar nu in een geheel te controleren positie door hen was gebracht. Voor de vermoorde, het slachtoffer, was het of no use, te laat, natuurlijk…

En mijn familie? Heeft u zich wel eens in mijn familie verdiept? Tot Prowi een zeer hechte en succesvolle familie, zonder zorgen, toch iets toevoegende, toen inmiddels vele jaren, aan de maatschappij. Het is inmiddels zeven jaar dat mijn vrouw en ik geen inkomen hebben. Net zo veel jaren geleden dat mijn vrouw haar laatste nieuwe paar schoenen kocht… Kinderen welke door de financiële problemen in welke wij waren geraakt door Prowi c.s moeilijk hun studies konden afmaken en hun weg konden vinden in de maatschappij, etc. Wij, mijn vrouw en ik, opgejaagd in den beginne, als paria’s. Hoe verder zij (wij) weg waren, hoe beter voor Prowi c.s…. Zeven jaren maatschappelijk kapot… Geen bezittingen meer, geen meubels, geen foto’s , niets meer bezitten wij. Ook zonder centen weigerden wij onze handen op te houden en werken mijn vrouw en ik sinds enige jaren in de keuken van een hotel, alhier. Dit anders in vergelijk met Leusink welke ondanks zijn miljoenen bezit toch de weg naar de sociale instellingen wist te vinden. Leusink in concert met Jaspers waren meesters in het effectief aanwenden van het sociale stelsel en subsidies… Nu, inmiddels 62 jaar oud, houden wij ons werk hier in het hotel echter fysiek niet meer vol. In de week van 16 maart a.s. zijn wij in Nederland.

Wij verzoeken u om ons in de mogelijkheid te stellen ons in uw gemeente te laten registreren als woningzoekende en uitkeringsgerechtigde en verzoeken u bij deze een tijdstip in voornoemde week, plaats, adres, in uw gemeente, waar wij deze aanmeldingen kunnen uitvoeren, te verstrekken.

Met vriendelijke groet,

Gerard Korver

289, Avenue de Mussy, France
[Telephone] 0033 473 810944 – [Telefax] 0033 473 655203

Gebrek aan zelfreflectie Kok:

Zelfreflectie:
‘De verdachte heeft niet de indruk gewekt dat hij het verkeerde van zijn handelen inziet. Integendeel, hij heeft steeds volgehouden dat hem geen verwijt in strafrechtelijke zin kan worden gemaakt.’
Dit is een van de bevindingen uit het NIS-onderzoek uit 2012, dat Nederlandse politici problemen hebben met zelfreflectie en het bespreekbaar maken van incidenten (Slingerland, 2012).

Nooit een response op mijn telefax van “Burgemeester” Kok gekregen. Wij gingen gedwongen antikraak wonen. Kok zond mij wel het onderstaande en in een aparte email een computer-virus toe:

Mission News Theme door Compete Themes.

Copyright @ De Charlatan 2017 – Published Defiance Press & Publishing – New York

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien