Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Oplichter van het ergste soort…

Uit: STRAFVONNIS – Hendricus Johannes Gerhardas Leusink – Uitspraak: 31 mei 2010, blijkt o.a.
3.
hij in de periode augustus 2002 tot en met augustus 2004, in Nederland, telkens een formulier “Opvragen gegevens” in gebruik bij het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) in het kader van de uitvoering van de WAO, Wajong, WAZ en Toeslagenwet – elk zijnde een geschrift dat bestemd was om tot bewijs van enig feit te dienen – valselijk heeft opgemaakt met het oogmerk om dat geschrift als echt en onvervalst te gebruiken of door anderen te doen gebruiken, hebbende dat valselijk opmaken telkens hierin bestaan, dat in dat formulier “Opvragen gegevens” van augustus 2002 werd vermeld (zakelijk weergegeven) dat hij in 2002 nog niet had gewerkt en dat hij in 2002 naast zijn, verdachtes, arbeidsongeschiktheidsuitkering geen andere inkomsten had ontvangen en dat in de formulieren “Opvragen gegevens” van februari 2003, augustus 2003, februari 2004 en augustus 2004 telkens werd vermeld (zakelijk weergegeven) dat hij in het voorafgaande jaar en het lopende jaar nog niet had gewerkt en dat hij in het voorafgaande jaar en lopende jaar naast zijn, verdachtes, arbeidsongeschiktheidsuitkering geen andere inkomsten had ontvangen, zulks terwijl hij, verdachte, telkens in de genoemde jaren/het genoemde jaar wel had gewerkt en wel naast zijn, verdachtes, arbeidsongeschiktheidsuitkering andere inkomsten had ontvangen.

Kwalificatie
Het bewezenverklaarde levert op:
wat betreft sub 3, het misdrijf:
” Valsheid in geschrift, meermalen gepleegd”,
strafbaar gesteld bij artikel 223 van ha Wetboek van Strafrecht.

Prowi/Korver werd op 18/20 september 2002 door de eega van Leusink failliet verklaard. Financieel Directeur Plattje plaatst Leusink op de loonlijst van Prowi zonder dat Korver daarover geïnformeerd is, zodat Leusink steun kan trekken. Plattje helpt Leusink aan deze onrechtmatige bron van inkomsten gedurende de periode dat Korver eigenaar was van Prowi. Leusink heeft net 6 miljoen ontvangen uit de verkoop van Prowi aan Korver en zal enkele maanden later 1 miljoen uit de winsten van het faillissement van Prowi Korver trekken. Leusink krijgt het bedrijf terug en de gebouwen en gronden gesaneerd en hypotheekvrij. Er was er wel degelijk sprake van samenspel door Leusink c.s. en Financieel Directeur Plattje (ook anti-concurrentiebeding). In een FIOD verhoor verklaart Plattje: “Achteraf gezien bekruipt mij het gevoel dat ik gebruikt ben.” Door zijn frauduleuze handelingen was Plattje wel doorslaggevend geweest in het veroorzaken van het faillissement van Prowi Korver.

Lies Leusink Oberjé maakt formeel, sedert november 2000, aanspraak op een WAO uitkering van het UWV-Gak. Op 4 september, 2001 koopt Geertruidis Maria Elisabeth Oberjé een gedeelte van een perceel aan de Beckumerstraat nummer 353 te Boekelo voor een koopprijs van f 900.000.

Frankrijk forum voor Nederlanders
http://www.frankrijk-forum.com/forum/onderwerp/1136/2/Netwerkborrel_Auvergne-gangers.html
Geplaatst door Lies Leusink Oberjé op 20-03-2011 om 20:32 uur.
Gerard Korver is een oplichter van het ergste soort, hij wil nu weer de zoveelste rechtzaak tegen ons beginnen, en heeft overal beslag opgelegd, we hadden een beroerde decembermaand, maar hebben het kort geding gewonnen. Hij achtervolgt ons nu al 10 jaar, en we hebben rechtzaak op rechtzaak, een man met het gedrag van een psychopaat, die in strijd is met alles en iedereen. Als hij niet op de weg staat te filmen dan wel vanuit het weiland. Ze trekken de hele wereld over, hij en zijn vrouw. Wie iets weet over deze gek licht me a.u.b in, ik zal er blij mee zijn.
Lies Oberjé

Onder: Lies Leusink Oberjé instrueert Wim van Teeffelen, webmaster van het Frankrijk forum voor Nederlanders, “beslist” de bovenstaande belediging welke zij over Korver op het Frankrijk forum had geplaatst, te verwijderen. De verhouding met “Wim” lijkt zeer persoonlijk.

Lies leusink oberje // aug 24, 2013 at 06:33

hallo Wim, zou je mijn man willen bellen ivm met een bericht dat ik op het Frankrijk forum door mij is geplaatst en dat beslist verwijderd moet worden ivm met de rechtzaak van ons met de heer Korver vriendelijke groeten Lies Leusink Oberje 0651335233

Email van: hennylies [hennylies@hetnet.nl]
Geachte directie, Kent U de heer Gerard Korver, en heeft U hier slechte ervaringen mee gehad. Met virewndelijke groeten Lies Leusink Holland

Boven: Een emailtje in vloeiend Engels van Lies Leusink Oberjé. Lies stuurde bovenstaande email recentelijk aan een Brits bedrijf. Dit bedrijf stuurde de betrokken email door aan ons. Lies zoekt Korver overal waar zij heeft gehoord dat hij zou kunnen verblijven.

Koffie met gebak…

Mr. Rob Kroon advocaat en Marcel Jaspers, accountant van Leusink schrijven in de vorm van een roman, koffie en gebak, hoe Lies Leusink de curator belde tijdens een belangrijke ontmoeting met hen. Lies melde de curator dat zij Korver had gesignaleerd en weg was de curator en liet de vergadering met Leusink, Kroon en Jaspers voor wat hij was. Wel verzocht de curator volgens mr. Kroon, Jaspers en Leusink  de overeenkomst voor zijn vertrek snel, zonder te lezen, te ondertekenen. Kroon, Jaspers, Leusink gebruiken het vertrek van de curator om later naar voren te brengen dat zij er van overtuigd waren dat de curator hen ook het onderhanden werk had verkocht  en dat zijn vertrek tijdens de vergadering er de schuld van was die onduidelijkheid geschapen te hebben. De curator heeft omstandig moeten uitleggen dat het onderhanden werk niet in de verkoop aan hen was opgenomen. Het ging hier om een aanzienlijke nog niet, door Plattje en Leusink van Prowi Korver gestolen, gefactureerd meerwerk van € 514,208.42 een post belangrijk genoeg voor zulke geslepen onderhandelaars als Kroon, Jaspers, Plattje en Leusink om als eerste en direct in de betrokken overeenkomst met de curator mee op te laten nemen en niet te proberen de curator deze post in de overeenkomst “te laten vergeten”. Hadden Leusink en Plattje alleen al deze ene post van € 514,208.42, er werd nog veel meer door hen van Korver gestolen, niet van Korver gestolen dan had laatstgenoemde niet door hen bewust failliet verklaard behoeven te worden en had hij, eenvoudig, de f 1 miljoen aan hen kunnen betalen. Leusink en Plattje wilden het faillissement van Korver en draineerden hem met diefstal financieel kapot.

Vonnis

Prowi_Vonnis Rechtbank Almelo 22 04 2009

Koffie met gebak

Lies Leusink vind Korver

STRAFVONNIS – Hendricus Johannes Gerhardas Leusink – Uitspraak: 31 mei 2010

Strafvonnis Leusink oplichting UWV
Mission News Theme door Compete Themes.

Copyright @ De Charlatan 2017 – Published Defiance Press & Publishing – New York

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien