Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Post

Gedurende de enkele maanden dat Korver eigenaar was van Prowi bleek hem dat Leusink regelmatig de Prowi gebouwen bezocht als Korver aan het einde van de werkdag naar huis was gegaan of op andere vrije dagen de kantoren inging en deze doorzocht. Dit ondanks veranderde sleutels en geïnstalleerde, geactiveerde, alarminstallatie.

Op een gegeven moment werd het ook duidelijk dat de persoon welke de dagelijkse post van Prowi op het postkantoor en de postbus moest ophalen na het ophalen van die post deze eerst bij Leusink thuis liet lezen en uitschiften en daarna de post welke Leusink goedgekeurd had meenam naar het bedrijf en aan Plattje afleverde.

Deze procedure werd onder andere bevestigd door een persoon welke een brief aan Prowi had gestuurd maar daar geen antwoord op kreeg. Het bleek dat de post onderschept was.

“Artikel 4 van de huidige Nederlandse Postwet uit 2009 impliceert dat het eenieder verboden is een ongeopende brief die bestemd is per post te worden bezorgd en niet voor zichzelf bestemd is te openen en te lezen zonder toestemming van degene aan wie de post wel gericht is.”

Mission News Theme door Compete Themes.

Copyright @ De Charlatan 2017 – Published Defiance Press & Publishing – New York

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien