Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

ING Business Principles

Introductie

ING Groep is een van oorsprong Nederlands bedrijf met uitgebreide ervaring op het gebied van financiële dienstverlening. ING is wereldwijd actief en biedt haar klanten een volledig assortiment financiële producten en diensten via diverse distributiekanalen.

De continuïteit van ING is gebaseerd op haar financiële kracht, haar gezonde winstbasis en een zorgvuldige afweging van de belangen van haar klanten, aandeelhouders en medewerkers. Bij al haar activiteiten is ING zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Als een vooraanstaande aanbieder van financiële producten en diensten speelt ING een belangrijke rol in de maatschappij. Om een goede invulling aan deze rol te kunnen geven, is het nodig om het vertrouwen van haar klanten, aandeelhouders, medewerkers en andere belanghebbenden te behouden. Dit kan door zowel professioneel en integer als zorgvuldig en deskundig te werk te gaan.

Een goede reputatie acht ING Groep dan ook van groot belang. Iedere ING’er is verantwoordelijk voor het handhaven van de normen en waarden binnen het bedrijf. Dit vereist voortdurende alertheid op en toepassing van de gedragsregels. Zelfs een enkel foutje, om wat voor een reden dan ook, kan verstrekkende gevolgen hebben.

De hier beschreven Business Principles weerspiegelen niet alleen wetten en regels, maar zijn ook gebaseerd op de waarden integriteit, ondernemerschap, professionaliteit, klantgerichtheid en teamwork.

Deze ING-beginselen zijn van toepassing op de gehele ING Groep, haar dochterondernemingen en bedrijfsonderdelen en op iedere medewerker. Iedere ING’er wordt geacht in overeenstemming met deze beginselen te handelen.

Alle leidinggevenden binnen ING moeten ervoor zorgen dat de Business Principles bekend zijn bij hun medewerkers. Zij moeten er ook op toezien dat deze strikt worden nageleefd. Over de praktische toepassing van de Business Principles zal regelmatig verslag worden gedaan aan de Raad van Bestuur, onder andere in een jaarlijkse rapportage.

ING Business Principles, Ritselaars, ing bank, ing zakelijk, ing pinnen amerika, ing creditcard, ing creditcard buitenland, ing kredieten

Mission News Theme door Compete Themes.

Copyright @ De Charlatan 2017 – Published Defiance Press & Publishing – New York

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien