Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Declaratie advies curator 01 01 2003

Dat de relatie tussen de curator en Leusink wel in orde was blijkt ook uit meerdere declaratie adviezen van de curator waaruit te lezen valt hoe Leusink zich bemoeit en inspant met opsporingswerkzaamheden aangaande de verblijfplaats en woning van Korver.  Op de declaratie van 01 01 2003 bijvoorbeeld, maar er zijn meerdere, valt te lezen dat Leusink de curator belt op 17 02 2003 en hem informeert inzake gegevens van het “kasteel” van Korver. Op 18 02 2003 belt Leuslinks de curator opnieuw en vertelt hem over bewijsstukken te beschikken dat Korver’s, nu “chateau”, inmiddels is verkocht.

De boef intimideert het slachtoffer. Aanval is de beste verdediging. Gebruik de curator om je slachtoffer ver van je te houden. De curator luisterde naar en werkt voor Leusink. Leusink wil de opbrengst uit Korver’s “kasteel” hebben en spoort de curator continu aan Korver ook in dat opzicht achterna te blijven zitten. Zelfs de eega van Leusink belt de curator regelmatig op en vraagt hem of hij “al nieuws” heeft en maakt hem attent op de laatste verblijfsgegevens van Korver die zij hebben weten te bemachtigen.

Het woord “kasteel” blijkt zwaar beladen zijn bij Leusink c.s. Ons huis in Frankrijk was een bescheiden woning, met twee slaapkamers en een badkamer, welke minder ons minder kostte dan de gemiddelde koopprijs voor een eengezinswoning in Nederland. Vaak wordt het woord “chateau” waar men in Frankrijk niet alleen een huis met die naam mee aangeeft verward met een (wijn) gebied bijvoorbeeld. Advocaat Kroon, later ook veroordeeld, verteld de rechter waar hij namens de eega’s van Leusink en Crans Korver failliet liet verklaren; “Ja edelachtbare, deze man woont in een kasteel”. Hij doelde daarmee dat iemand die in een kasteel woonde toch zijn rekeningen moest betalen. De rechter reageerde met; “Ja, ik ken dat soort kasteeltjes” en verklaarde Prowi Korver failliet.

Lies Leusink Oberjé maakt formeel, sedert november 2000, aanspraak op een WAO uitkering van het UWV-GAK. Op 4 september, 2001 koopt Geertruidis Maria Elisabeth Oberjé een gedeelte van een perceel aan de Beckumerstraat nummer 353 te Boekelo voor een koopprijs van f 900.000.

Leusink vergeet nog steeds dat Korver’s claim en schade op Leusink te verhalen aanzienlijk groter is dan Leusink eventuele claim. Korver had immers voor 6 miljoen het vrijwel failliete bedrijf van Leusink gekocht en de 6 miljoen die Korver hem daarvoor had betaald was verdwenen.

Zelfs de ING bank had aan Korver bevestigd “zeer zorgzaam en voorzichtig” te zijn met verdere betalingen aan Leusink daar alle eerdere door Korver aan Leusink gemaakte betalingen verdwenen waren.

Leusink had naast zijn aan Korver verkocht bedrijf terug te hebben gekregen inmiddels ook 1 miljoen aan winsten uit de resultaten van Prowi Korver naar zijn nieuwe Vof meegenomen en geïncasseerd. Leusink is Korver altijd achterna blijven zitten, volgde en intimideerde hem en zijn familie, overal waar hij kon. Leusink melde zich aan bij lokale fora in het woongebied waar Korver woonde en begon hem te belasteren.

Leusink financierde het schrijven van een boek, geschreven door een tijdelijke secretaresse van Korver’s adviseur, Lakeman, de “Dossiers Lakeman”. Het door Leusink gefinancierde boek bleek 50 pagina’s met gefantaseerde leugens over Korver te bezitten en werd, zonder een kans op hoor en wederhoor voor Korver, gewoon door Leusink gepubliceerd. Leusink blijf Korver intimideren en het boek blijft circuleren en heeft het professioneel en sociaal leven voor Korver onmogelijk gemaakt.

Frankrijk forum voor Nederlanders
http://www.frankrijk-forum.com/forum/onderwerp/1136/2/Netwerkborrel_Auvergne-gangers.html
Geplaatst door Lies Leusink Oberjé op 20-03-2011 om 20:32 uur.
Gerard Korver is een oplichter van het ergste soort, hij wil nu weer de zoveelste rechtzaak tegen ons beginnen, en heeft overal beslag opgelegd, we hadden een beroerde decembermaand, maar hebben het kort geding gewonnen. Hij achtervolgt ons nu al 10 jaar, en we hebben rechtzaak op rechtzaak, een man met het gedrag van een psychopaat, die in strijd is met alles en iedereen. Als hij niet op de weg staat te filmen dan wel vanuit het weiland. Ze trekken de hele wereld over, hij en zijn vrouw. Wie iets weet over deze gek licht me a.u.b in, ik zal er blij mee zijn.
Lies Oberjé

Email van: hennylies [hennylies@hetnet.nl]
Geachte directie, Kent U de heer Gerard Korver, en heeft U hier slechte ervaringen mee gehad. Met virewndelijke groeten Lies Leusink Holland

Boven: Een emailtje in vloeiend Engels van Lies Leusink Oberjé. Lies stuurde bovenstaande email recentelijk aan een Brits bedrijf. Dit bedrijf stuurde de betrokken email door aan ons. Lies zoekt Korver overal waar zij heeft gehoord dat hij zou kunnen verblijven.

Declaratie advies curator 01 01 2003
Mission News Theme door Compete Themes.

Copyright @ De Charlatan 2017 – Published Defiance Press & Publishing – New York

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien