Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

ING Normen en waarden

De basis van de beginselen van ING wordt gevormd door een vijftal fundamentele normen en waarden, die bepalend zijn voor het handelen van ING.

 • Integriteit
  Integriteit en hoogstaande ethische normen gelden als uitgangspunt bij alle zakelijke transacties van ING.
 • Ondernemerschap
  Een goede winstgevendheid op de lange termijn is de basis voor een blijvend succes van ING. Daartoe acht ING een dynamische en vernieuwende aanpak van de onderneming en al haar medewerkers van essentieel belang.
 • Professionaliteit
  ING hecht aan een professionele opstelling in alle geledingen van de onderneming en stelt hoge eisen aan het niveau van dienstverlening aan de klant.
 • Klantgerichtheid
  ING is zich als internationale onderneming bewust van het belang open te staan voor de behoeften en de wensen van elke partij waar ze zaken mee doet, waar ook ter wereld.
  Teamwork
 • Voor ING heeft teamwork tussen de verschillende bedrijfsonderdelen een grote toegevoegde waarde. Teamwork gecombineerd met een gemeenschappelijke doelstelling is een integraal onderdeel van de wijze van werken en van de dienstverlening van ING

 

ING Normen en waarden, ing rentepunten, ing inloggen, ing financiering, financiering bedrijf, financiering bedrijfsovername

Mission News Theme door Compete Themes.

Copyright @ De Charlatan 2017 – Published Defiance Press & Publishing – New York

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien