Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Computer gestoord…

Leusink, op advies van Accountant Jaspers, vroeg een rijkssubsidie aan voor de aanschaf van een computergestuurde zaagmachine. Alhoewel de aanschaf daarvan, gezien de financiële ontwikkelingen bij Prowi, vragelijk was werd de subsidieaanvraag bovendien gebaseerd en gejustificeerd op het creëerden van meer werkplaatsen bij Prowi. Leusink verkreeg de subsidie. Het efficiëntie effect wat de zaagmachine produceerde had echter het tegenovergestelde resultaat op het creëren van verdere werkplaatsen bij Prowi. Leusink kon en ging door de zaagmachine werknemers ontslaan. Hij deelde mij mee bij mijn intrede binnen Prowi dat er “nog verdere ruimte was” om medewerkers te ontslaan gezien de efficiëntie verbeteringen veroorzaakt door de computer gestuurde zaagmachine. Op dat moment stond de zaagmachine vrijwel in zijn geheel stil daar er geen werk was bij Prowi en het personeel vrijwel geheel aan het werk was aan een keuken ten behoeve van de nieuw gebouwde villa van Leusink.

Accountant Marcel Jaspers schreef mij later dat hij mij zou kunnen wijzen op een paar zeer gunstige rijkssubsidies en andere regelingen welke financieel zeer winstgevend voor Prowi zouden zijn maar dat hij dat niet zal doen omdat ik weigerde een rekening te betalen welke diensten betrof die hij aan Leusink en Crans had verstrekt. Jaspers was ook boos dat ik niet met hem samenwerkte na de mijn koop van Prowi. Samenwerking met hem was onmogelijk voor mij. Zijn band met Leusink was te nauw.

Uit een brief aan: de Weledele heer mr. A.A. Schut, (Openbaar Ministerie Ress. Parket Arnhem) – Advocaat – Generaal,

  • Leusink, op advies van Accountant Jaspers, vroeg een rijkssubsidie aan voor de aanschaf van een computergestuurde zaagmachine. Alhoewel de aanschaf daarvan, gezien de financiële ontwikkelingen bij Prowi, vragelijk was werd de subsidieaanvraag bovendien gebaseerd en gejustificeerd op het creëren van meer werkplaatsen bij Prowi. Leusink verkreeg de subsidie. Het efficiëntie effect wat de zaagmachine produceerde had echter het tegenovergestelde resultaat op het creëren van verdere werkplaatsen bij Prowi. Leusink kon en ging door de zaagmachine werknemers ontslaan. Hij deelde mij mee bij mijn intrede binnen Prowi dat er “nog meer ruimte was” om medewerkers gezien efficiëntie verbeteringen veroorzaakt door de computer gestuurde zaagmachine. Op dat moment stond de zaagmachine vrijwel in zijn geheel stil daar er geen werk was bij Prowi en het personeel vrijwel geheel aan het werk was aan een keuken ten behoeve van de nieuw gebouwde villa van Leusink
  • Leusink bewaarde krantenknipsels aangaande economisch slechte momenten, echter zonder datum, in een map en gebruikte deze knipsels willekeurig om, indien nodig, een door hem gewenst ontslag (van Prowi medewerkers) bij het GAK of CWI, te ondersteunen.
  • Leusink deelde tijdens bovenvermelde zitting mee “belangeloos” Prowi Vof momenteel financieel te ondersteunen doordat Prowi Vof bijvoorbeeld reeds langere tijd niet in staat is huurpenningen aan Leusink te kunnen betalen. Leusink casseert de betrokken huur en andere penningen niet omdat hij Plattje c.s. niet onder druk wil zetten. Plattje c.s. heeft willens meegedaan in de frauduleuze handelingen van Leusink. Als Plattje gaat praten, valt Leusink.
Mission News Theme door Compete Themes.

Copyright @ De Charlatan 2017 – Published Defiance Press & Publishing – New York

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien