Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Uit een telefoongesprek…

Uit een proces-verbaal van de FIOD wordt gehoorde B. Plattje met een door de FIOD opgenomen telefoontap geconfronteerd en blijkt:

Noot verbalisanten:
AH-07    Wij confronteren gehoorde met een gedeelte uit de telefoontap d.d. 23 april 2005 uit het onderzoek Prowi – HeHe BV. H.J.G. Leusink wordt gebeld door gehoorde. Beide heren spreken over het onderzoek dat curator Haafkes in September 2002 heeft gedaan naar de aansluiting tussen de uitgeschreven afleveringsbonnen en de verkoopfacturen. Tijdens het telefoongesprek wordt ondermeer gezegd:

Leusink: “Ze kunnen toch straks niet moeilijk gaan doen over die rapportage die Korver allemaal op het internet heeft gezet, dat hij ook zegt van ja, er was toch voor 400.000 euro geen rekening verstuurd.”….

Plattje stelt Leusink gerust en legt hem uit hoe professioneel hij de fraude in elkaar gestoken heeft. “Niet achter te komen, meent hij”.

Leusink: Ik ben Haafkes én de ING én de rechter-commissaris iets te slim af geweest onder ons gezegd en gezwegen.’
‘Uiteindelijk hebben ze ons 2 miljoen door de neus geboord die hele ING, en zo bekijk ik het altijd nog, als we deze zo op die manier terug kunnen pakken dan vind ik het alleen maar leuk.’ ‘ .. dat ik een beetje slim bent geweest ten opzichte van Haafkes en van de ING,

‘Ik heb met Kroon al een afspraak op 9 mei bij de gemeente, om samen met de gemeente eigenlijk sterk te maken tegen de ING en tegen Haafkes. Want dat had ik vorige week afgesproken, voor er een inval (van de FIOD) kwam.’

Leusink hangt op en belt een zekere Henk Krabben (waarschijnlijk Hennie Crans redactie)….

Mission News Theme door Compete Themes.

Copyright @ De Charlatan 2017 – Published Defiance Press & Publishing – New York

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien