Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Scheiden doet leiden?

Prowi Interieur levert de laatste maanden van 2001 en de eerste maanden van 2002 goederen en diensten aan mevrouw Leusink Oberjé voor de afwerking van haar nieuwe villa. Financieel directeur Plattje, tot 25 maart 2002 onder toezicht van de statutaire directie Leusink en Crans, zendt voor deze leveranties geen facturen uit. De orders waren niet door mevrouw Leusink maar door Leusink zelf geplaatst.

Korver bemerkte een en ander op 11 juni 2002 doordat op een factuur van de firma Jongeneel die in de administratie werd gevonden het toenmalige privé adres van Leusink (Pisuissestraat in Hengelo) als afleveradres was vermeld.

Blijkens een akte d.d. 31 december 1998 was Leusink op dat moment op huwelijkse voorwaarden gehuwd met Geertruidis Maria Elisabeth Oberjé in voor beiden eerste echt. Blijkens de leveringsakte van de aandelen  van 25 maart 2002 was Leusink toen met mevrouw Oberjé op huwelijkse voorwaarden gehuwd in voor beiden tweede echt.

Leusink deelde in december 2001 aan Korver mee dat hij in scheiding lag. Enkele weken later deelde Leusink langs zijn neus weg aan Korver mee dat hij weer gehuwd was. Leusink heeft met de wijziging van zijn huwelijkse voorwaarden (voorlopig) bereikt dat Korver en Olimar voor claims tegen Leusink geen beslag op zijn villa konden leggen omdat die sinds de wijziging buiten de huwelijksgoederengemeenschap viel. De eerste tranche a 6 miljoen welke Korver aan Leusink overmaakte op de dag van de koop van Prowi werd direct weer verwijderd door Leusink van de betrokken ING bankrekening naar onbekende bestemming. Leusink hield in ieder geval rekening met inbeslagname.

Privé leveranties Leusink-Oberjé, Pisuissestraat Hengelo en Beckumerstraat, Boekelo

Een overzicht aan leveranties/werkzaamheden ten behoeve van de oorspronkelijke privé woning van Leusink of beter gezegd Mw. Leusink Oberjé en van haar nieuw te bouwen villa. De rekeningen werden voldaan door Plattje via de Prowi bankrekeningen en werkte gelijktijdig als een onderdeel van het financieel drainage proces ingezet door Leusink en Plattje wat uiteindelijk leidde tot het faillissement van Prowi Korver. De producten welke Leusink bij Prowi bestelde en liet maken voor zijn villa, keuken, kosten voor monteurs heeft hij nooit aan Prowi Korver betaald.

Leveranties aan onroerend goed Leusink

 

Mission News Theme door Compete Themes.

Copyright @ De Charlatan 2017 – Published Defiance Press & Publishing – New York

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien